Booking

Book now via Booking.com

News

08.03.2016

Novi jelovnik u BG restoranu

Novo gastronomsko iskustvo u BG restoranu u vidu specijaliteta 

nacionalne i internacionalne kuhinje. Nov koncept jelovnika kreiran je tako da sa Vašim prijateljima možete kreirati obrok po Vašoj želji.

08.03.2016

Menjačnica hotela Srbija

Poštovani gosti i prijatelji hotela, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u okviru hotela Srbija počela sa radom menjačnica akreditovana od strane Narodne banke Srbije.

Najpovoljniji kurs pri zameni strane valute, zamena BEZ PROVIZIJE, u dobro poznatom, pouzdanom okruženju vašeg hotela Srbija - dobrodošli!

Menjačnica se nalazi na recepciji hotela, a radno vreme menjačnice je 24 časa.

Restoran

Svadbene svečanosti

Da bi Vaša svadbena svečanost bila organizovana profesionalno i na visokom nivou, sa zadovoljstvom Vam preporučujemo da kompletnu brigu poverite našem stručnom osoblju.

Prelepi ambijent restorana na poslednjem, XVIII spratu Hotela Srbija, sa veličanstvenim pogledom na grad, predstavlja specijalizovano mesto za proslave venčanja, bankete, prijeme kao i ostale vrste svečanosti.

Opširnije

Restoran BG

 

Dobrodošli u kafe restoran BG u prizemlju Hotela Srbija!

 

Kafe restoran BG je prelepa zimska bašta, modernog enterijera i svedenih linija, koja je u letnjoj sezoni povezana sa velikom baštom na otvorenom.

Bilo da tražite prijatnu atmosferu za poslovni ručak, prirodno okruženje za druženje sa prijateljima ili stručno i profesionalno osoblje za organizaciju Vaših okupljanja, na pravom ste mestu.

Opširnije